CO2-kind

Want to fight climate change? Have fewer children. Kijk maar even naar het plaatje. De cijfers zijn per jaar. Mensen zonder kinderen kunnen voor een vergelijkbaar carbon footprint bijna 37x  heen en weer naar New York vliegen. Elk jaar dus he, en per kind. Maar wat nu als de ouders van het kind vreselijk duurzaam leven met energiezuinige lampen, recyclen, geen wasdroger gebruiken, de was met koud water doen, veganist zijn, groene energie gebruiken, nooit vliegen en geen auto maar een bakfiets hebben? Dan kunnen kinderloze mensen die dat allemaal niet doen 32 keer per jaar heen en weer naar New York. Het bericht komt uit The Guardian, dat is de NRC van GB dus dat zit wel goed ( haha).. Hier de link:  https://www.theguardian.com/environment/2017/jul/12/want-to-fight-climate-change-have-fewer-children