Interview met prof. Judith Curry

 

Wetenschapsjournalist Edwin Timmer van de Telegraaf heeft een erg interessant interview gehad met klimaatprof Judith Curry.  Of eigenlijk met voormalig klimaatprof, want ze heeft begin 2017  vrijwillig afscheid genomen van de academische wereld aan het Georgia Institute of Technology. Ik schreef daarover hier. Ze ging verder met haar eigen bedrijf en informeert belanghebbenden over klimaatverandering.

Curry is een klimaatwetenschapper naar mijn hart: ze kijkt naar de cijfers, maar weet ook feilloos de vinger op de gevoelige plekken van de academische klimatologie te leggen. En ze laat zich niet (af-)leiden door politieke belangen.  Lees het hele interview in de Telegraaf door op deze link te klikken.

Een video van een aardig en niet te lang interview met Curry vindt U hier.