Richard Lindzen

“Is het verstandig te luisteren naar iemand die decennialang hoogleraar Atmosferische Studies aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) is geweest? Iemand die lid is van de Amerikaanse National Academy of Science, van de American Academy of Arts and Sciences, die betrokken is bij de American Meteorological Society, de American Geophysical Union, de American Association for the Advancement of Science? Het lijkt me verstandig om te luisteren. Hij heet Richard Lindzen, en gezien zijn wetenschappelijke publicaties, zijn positie bij het MIT, en zijn humor, volg ik zijn werk met interesse.”

Zo begint de column van Leon de Winter in de Telegraaf van gisteren. Het uitstekende artikel van prof. Richard Lindzen waarop De Winters column is gebaseerd, is vrijelijk te lezen.  Klik op deze link.