Jordan B. Peterson interviewt Richard Lindzen

Psycholoog dr. Jordan B. Peterson bevraagt klimaatonderzoeker dr. Richard Lindzen. Ze duiken in de feiten en onzin over klimaatverandering, de modellen die worden gebruikt om die te voorspellen, de sombere toestand van de academische wereld en de gepolitiseerde wereld van de “professionele” wetenschap.

Jordan Peterson kan heel goed luisteren en toont een verbazingwekkend vermogen om kennis en begrip te krijgen over een onderwerp dat niet zijn vakgebied is. Richard Lindzen is een erudiete wetenschapper die meer dan 30 jaar professor was aan het MIT en zijn sporen meer dan verdiend heeft met honderden publicaties. Hij neemt geen blad voor de mond en prikt met gemak door onzinnige beweringen over klimaatverandering. Het is een genoegen om naar iemand te luisteren die weet waar hij het over heeft als het over klimaat gaat.

Een juweeltje van een gesprek tussen twee hoog opgeleide en intelligente mannen. Niet te missen!