Waar komen die klimaatkinderen toch plotseling vandaan?

Ik heb me regelmatig  afgevraagd  waar die klimaatmeisjes als de Zweedse Greta Thunberg en de Belgische Anuna De Wever zo plots vandaan kwamen. En hoe het in ’s hemelsnaam mogelijk is dat ze zo snel een zo groot podium kregen, op tv en radio en kranten, maar ook als speciale gast bij bijvoorbeeld de Europese Unie en zelfs de Paus in Rome. Dat lijkt wel geregisseerd.

Ik herinner me nog die jonge student uit Delft, Boyan Slat, die ‘Eco-entrepreneur’ werd met zijn ‘oplossing’ voor het plastic in de oceanen. Dat plasticprobleem was vlak daarvoor plotseling opgedoken en waar alle aandacht naar toeging in de media, tot op de dag van vandaag. Slat werd zelfs spreker op de Bilderberg-conferentie in 2017. Een paar maanden leden zag ik hem met een speciaal schip in SF uitvaren om die ‘plastic soep’ op te ruimen op de Grote Oceaan. Een in alle opzichten belachelijke en kostbare actie.

Het kan eigenlijk niet anders dan dat zulke acties geregisseerd worden, door mensen of organisaties met macht en geld. Als je dat zegt kom je natuurlijk al gauw terecht bij ‘conspiracy thinking’.  Maar dankzij het werk van een aantal onderzoeksjournalisten (vooral uit Duitsland)  zijn momenteel sterke aanwijzingen dat die ‘spontane’  acties van klimaatjongeren helemaal niet zo spontaan zijn als men je wilt doen geloven.

Rypke Zeilmaker heeft in een artikel op zijn website interessantetijden.nl  van 9 juli j.l. een fraaie analyse en samenvatting gemaakt van wat er op dit moment bekend is over de organisatie van genoemde ‘spontane’  klimaatacties. Inclusief links naar een hoop bronnen, zodat wat beweerd wordt niet in de lucht blijft hangen. Rypke noemt zichzelf ‘uw rechtse hippie‘ en schrijft regelmatig over misstanden in de wereld van klimaat, milieu en overheid. En dat doet hij met verstand van zaken en een in hete sambal gedoopte pen.

Rypke publiceert zijn artikelen ook op Facebook. Blijkbaar heeft Facebook problemen met de inhoud van zijn berichten, want onlangs werd hij voor 30 dagen in de ban gedaan. Hier is een stukje uit zijn artikel. Onderaan dit bericht vindt u de link om het gehele artikel te lezen. Zeer aan te raden.

Klimaatspijbelaars PR-project Club van Rome

Komt allemaal uit de zelfde activisme-industrie vandaan: Climatestrike.net verbonden aan Plant for the Planet/Club van Rome-acolieten

Van klimaatstakende scholieren en klimaatmeisje Gretta tot bomenplanten voor het klimaat: wat de mainstream-‘journalistiek’ als ‘spontane actie’ afschildert valt allemaal tot een in 2015 uitgedokterd strategisch PR-offensief te herleiden van een ngo-netwerk rond de Club van Rome. Professionele PR-bureaus en verwante globalisten uit de stal van Al Gore.

Het Klimaatspijbelen als actie werd voorbereid sinds de Global Youth Summit in mei 2015, wat valt onder Global Change Makers met de Nederlandse Katherine Hermans als directeur. Dat clubje komt weer voort uit Britse staatsbelangen (British Council)

Het PR-offensief past in een zorgvuldige strategie die rond de implementatie van 2030 Agenda werd opgezet van hun Verenigde Naties. Daarin schromen de ‘groene’ globalisten niet om ook kindsoldaten te rekruteren. Het veinzen van ‘grassroots’-support van een elite-agenda met financiering van bovenaf (subsidie en stichtingen miljardairs) is een klassieke PR-strategie, die de CIA en MI6 ook gebruiken.

Lees HIER dit artikel, Interessante Tijden staat niet langer alleen!

Enkele Duitse journalisten als Michael Krueger van Science Skeptikal Blog en Dirk Maxeimer van Achse des Guten geven een nuttig inkijkje in hoe de hazen lopen, de netwerken en financiën. Op Achgut.com publiceerde uw Rechtse Hippie in 2012 al zijn WNF-onderzoek ‘Die WWF ist Unerchlich und Ineffektiv’.

Hun Dirk Maxeimer deed zijn huiswerk WEL: lees hun artikelen via de links, hoe al die schijnbaar ‘spontane’ initiatieven met elkaar zijn verbonden, ondersteund door de zelfde financiers. Een geldgieter van miljardairs, die ontelbare ngo’s financiert. Een soort pyramide-model, met de macht in een smalle punt.

Zie HIER de artikelenreeks van Achse des Guten

Zie verder hoe journaliste Victoria Kolbert in het PR-fenomeen Gretta Turnburg dook, het klimaatstakende schoolmeisje dat ‘zomaar spontaan’ in 2016 opdook. Het bericht van Wolter Berends op Novini over klimaatspijbelende Gretta is van de eerste 2 afgeleid. Zijn aan Franklin D. Roosevelt toegeschreven citaat is wel treffend: ‘Niets in de politiek gebeurt toevallig, en als er iets gebeurt was het zo gepland’.

Lees het hele artikel hier.