Rapport Goklany vertaald

Clintel heeft een recent rapport van Global Warming Policy Foundation laten vertalen dat doemverhalen over klimaatverandering met hard feitenmateriaal weerlegt. Het is geschreven door de Amerikaan Indur M. Goklany , een onafhankelijk wetenschapper. Hij was lid van de Amerikaanse delegatie die aan de wieg stond van het IPCC. Maar dat is hem al lang vergeven ;-), zeker na publicatie van dit rapport genaamd “Klimaatverandering: is het wel zo erg?”

Zij rapport haalt de heersende negatieve klimaatverhalen over toenemende stormen, overstromingen, droogtes, et cetera punt voor punt onderuit en wijst op het almaar groener worden van de aarde en de toenemende voedselproductie. Kortom, een prima rapport voor onder de kerstboom lijkt me. Fijne feestdagen!

Download rapport hier