Richard Lindzen sprak op het GWPF congres vorige week.

Vandaag heb ik in Weert een lezing gehouden  over klimaatverandering en de klimaathype waarin we ons momenteel bevinden. Actief en kritisch publiek, daar hou ik van! Op 8 oktober j.l. hield prof Richard Lindzen een lezing in Londen over nagenoeg dezelfde onderwerpen. Ik bewonder Lindzen vanwege zijn fabelachtige kennis over de fysica achter weer en klimaat, maar ook vanwege het feit dat hij een wetenschapper is die NIET wachtte tot na zijn pensionering om de waarheid naar buiten te brengen.  Hij deed dat gewoon gedurende de 30 jaar dat hij hoogleraar aan het MIT was, zoals het hoort denk ik.

Van die lezing is een video gemaakt (link hieronder).  Het is een echte lezing, dus u kunt hem als podcast gebruiken. De lezing duurt ongeveer 50 minuten. Als u de Engelse taal beheerst en geïnteresseerd bent in het onderwerp zou ik zeggen: luister er eens naar!

https://youtu.be/X2q9BT2LIUA