Het gevang in met dat gespuis!

fhoedem2

Flip Hoedemaeker twitterde vanmorgen bovenstaand bericht. Nu weet ik niet wat er aan het klimaat te ontkennen valt, het is daarom een  bizar bericht, maar ik denk dat ik begrijp wat Flip bedoelt. Ik ben redacteur van wat ik zelf een kritische klimaatsite noem. Mijn bronnen zijn databanken die alom in de   klimaatwetenschap gebruikt worden zoals de ClimateExplorer van het KNMI, en ik baseer me op peer reviewed publicaties over klimaatonderwerpen. Daar kijk ik wel met een kritische blik naar en ik ben daarom niet overtuigd van de apocalyps die ons binnenkort te wachten staat. Dat had ik vroeger ook al , als een gelovige met de voet tussen de deur mij kwam waarschuwen voor het einde der tijden. Dus ik vermoed dat ik binnenkort het gevang in moet als het aan Flip ligt. En o ja, Flip is steunfractielid (?) en bestuurslid van D66 in Zaanstad. Die D, waar staat die eigenlijk voor Flip: dictatuur?