Prof. Lindzen en de propagandamachine van de klimaathysterie

Richard Lindzen,  em. hoogleraar meteorologie aan het MIT, gaf in 2009 een lezing over de hysterie achter ‘global warming’ en ‘climate change’.  Hij fileert ragfijn het fenomeen, toont aan dat het alle kenmerken heeft van klassieke propaganda en politieke manipulatie.  Nog steeds en eigenlijk meer dan ooit een verhaal dat er toe doet. De kongsi van belanghebbenden die ons de apocalyps van klimaatverandering door de strot duwt is sterker verenigd dan ooit tevoren. Politici, milieuclubs, windmolenbouwers, wereldverbeteraars en anderen strijden zij aan zij om de boodschap duidelijk te maken: het is vijf over 12, we gaan er aan! Maar in Parijs kunnen we de klok nog terug zetten! Niet voor luie kijkertjes, en helaas niet ondertiteld.