Help, de klimaatverandering in Europa gaat in hoog tempo door!

Het Europees Milieuagentschap waarschuwt de Europese burgers nog één keer 😉 .  Alle verschrikkelijke klimaatveranderingen van de afgelopen decennia in Europa gaan gewoon door!

Als voorbeeld in het persbericht de overstromingen in Parijs van de Seine, in juni 2016. Door flinke regenval stonden de oevers van de Seine in Parijs onder water.  Klimaatverandering? Nou dat gebeurt wel vaker. Maar nog nooit zo erg als in 2016 wellicht? Nou nee, kijk maar eens naar deze foto van de overstroming in 1910, toen werkelijk grote delen van Parijs onder water stonden en met met bootjes door de straten voer:

Klik hier voor nog veel meer foto’s van de overstromingen in 1910.

‘Natuurlijk’ zijn er klimaatveranderingen, ook in Europa. Maar het is volkomen flauwekul om elke klimaatverandering te koppelen aan de uitstoot van CO2. In NW-Europa stijgt de temperatuur al zeker 20 jaar niet meer. Volgens sommige alarmisten is dat óók het gevolg van het stijgende CO2-gehalte in de atmosfeer. Kortom: elke verandering en zelfs elk gebrek aan verandering in het klimaat kent maar 1 oorzaak: CO2.  CO2 is de satan in “klimaatverandering”, de nieuwe religie  die veel westerlingen omarmd hebben. Hun alarmistische boodschap moet blijkbaar  voortdurend verkondigd worden, er is geen ontkomen aan, de voet zit al tussen de deur. Houd het hoofd dus koel!  (geen kunst vandaag)